Hazard slipper for yderligere straf

31. januar 2013 22:41 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Hazard slipper for yderligere straf
Billede mangler

Eden Hazards nok så berømte spark til bolddrengen under Capital One Cup-kampen mellem Chelsea og Swansea får ikke yderligere konsekvenser.

Hazard fik i situationen direkte rødt kort, hvilket automatisk udløser en karantæne på tre spilledage, men kort efter meddelte det engeske fodboldforbund FA, at de ville igangsætte en undersøgelse af episoden for at klarlægge, om karantænen skulle forlænges.

Det bliver den imidlertid ikke. Undersøgelsen er færdig, og FA har ikke fundet grund til at ændre ved den karantæne, Hazard allerede er blevet pålagt. Dermed kan belgieren igen deltage i en Premier League-kamp den 9. februar, når Chelsea møder Wigan.

Episoden opstod i slutminutterne af kampen i Capital One Cuppens semifinale, da Chelsea jagtede scoringen mod Swansea. Med få minutter igen røg bolden ud til målspark i Swanseas ende, og i stedet for at give bolden til målmanden kastede bolddrengen sig over bolden og holdt på den. Det fik Eden Hazard til at sparke ud efter ham, hvilket altså startede balladen.tipsbladet.dk 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu