ANNONCE

Heidis trofaste følgesvend stjålet i ly af natten: -Jeg vil ikke bare have en anden

29. august 2018 16:10 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

I ly af nattens mulm og mørke har gemene tyveknægte stjålet Heidis helt særlige knallert, der stod låst op ad hendes families hus.

Med største sandsynlighed findes der absolut kun en enkelt knallert, der er mage til Heidi Thestrup Bodskovs. Den er nemlig lyserød, importeret fra Holland og har en helt særlig nummerplade. Knallerten er Heidis “lille perle”, men nu mangler hun den. Knallerten er blevet stjålet.

Natten til mandag den 27. august er en eller flere gemen(e) tyveknægt(e) listet ind på Heidi og familiens private grund i Greve Landsby på Sjælland. Her er knallertens lås blevet opbrudt, og det dækken, den stod under, fjernet. Det samme er knallerten, og Heidi vil virkelig gerne have den tilbage, fortæller hun til Newsbreak.dk. Den lyserøde maskine har ud over et særligt udseende også en helt særlig historie.

– Den knallert betyder bare så meget for mig. Det er min lille baby, plejer jeg at sige. Alle i området har set mig køre på den og ved, at det er min knallert, siger hun onsdag.

Fødselsdagsgaven forsvandt

For at forstå betydningen af knallerten, skal vi lidt tilbage i tiden. Da Heidi var yngre og voksede op i en lille by, kørte mange af de unge rundt på knallerter, men Heidis far sagde “nej, du kan få en motorcykel, når du bliver stor”, og som det ofte er, forstærkede det knallertlysten. Heidis far døde, da Heidi var 16 år.

– Af respekt for ham har jeg aldrig nogensinde fået en motorcykel, men for nogle år siden sagde jeg til min mand, at når jeg blev 50 ville jeg have et motorcykelkørekort. Min mand sagde, jeg skulle slappe af. Da jeg fyldte 49 år for tre og et halvt år siden, havde han fundet og fået fragtet den her fantastiske lyserøde knallert til Danmark fra Holland, og den var helt fantastisk. Jeg har passet og plejet den som et barn, siger Heidi, der elsker lyserød.

Knallerten kostede alt i alt omkring 10.000 kroner, men for Heidi handler det overhovedet ikke om værdien. Affektionsværdien af den er langt højere end den monetære.

Hvem har set den?

I et forsøg på at få den lyserøde knallert hjem igen har Heidi lavet et Facebook-opslag, hvor i hun efterlyser sin “lille perle”. Det fremgår her, at der er tale om en maskine af mærket Wangye. Den er lyserød, og der er broderet navnet “Edwards” på sædet.

Nummerpladen er specielt udvalgt og lyder RV200.

Heidi har udlovet en dusør på 3000 kroner for oplysninger, der kan lede til, at hun får sin elskede knallert tilbage. Det rådede en veninde hende til, fordi det måske kan få tyvene selv til at aflevere den tilbage. Det er ikke et alternativ at skaffe en ny.

– Jeg vil ikke have en anden knallert, jeg vil have den her, siger hun. Heidi kan træffes via Facebook eller på sit telefonnummer.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu