ANNONCE

Hel familie nærmest udslettet af coronavirus

20. marts 2020 14:02 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En familie fra New Jersey har været ekstremt hårdt ramt af coronavirus, der har kostet fire medlemmer livet.

Hel familie nærmest udslettet af coronavirus
En familie fra New Jersey har mistet fire medlemmer til coronavirus Covid-19, mens tre er indlagt i kritisk tilstand. Foto: Scanpix/ Arkiv

En mor til elleve har mistet livet, ligeledes har to af hendes sønner og en datter også. Alle familiemedlemmerne testede positiv for coronavirus Covid-19.

På nuværende tidspunkt er yderligere tre familiemedlemmer indlagt, skriver Fox News.

Artiklen fortsætter efter videoen

Flere dage med dødsfald

Fusco-familien fra New Jersey er nærmest blevet lagt ned af coronavirus.

Onsdag aften mistede den 73-årige mor Grace Fusco livet. Dagen efter døde hendes søn Vincente Fusco og hans bror. Få dage efter oplevede familien endnu et dødsfald, da søsteren Rita Fusco døde efter at have fået konstateret coronavirus.

– Det har været ødelæggende for os alle. Vores hjerter er knust over tabet af vores søster Rita. Vi har brug for hjælp til livsreddende medicin, hvis vi skal redde vores familie, sagde den 42-årige Elizabeth Fusco efter søsterens død.

Smittet til familiefest

De tre familiemedlemmer, der er indlagt, er i kritisk tilstand. Deres 19 tætte familiemedlemmer er blevet testet, men da resultaterne endnu ikke er kommet, har de valgt at gå i karantæne i hver deres huse.

Det menes, at alle medlemmerne er blevet smittet den 10. marts, hvor de deltog i en familiekomsammen.

Virussen er muligvis kommet fra den mand, der fik konstateret coronavirus som den første i New Jersey, da familien har haft kontakt med manden. Det er uklart, hvilken kontakt der er tale om.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu