ANNONCE

Held i uheld: Indbrudstyv fængslet efter færdselsuheld

20. maj 2016 16:33 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet har anholdt en indbrudstyv, der nu er varetægtsfængslet. Han - og en løs medgerningsmand - læssede tyvegods over i en taxa efter færdselsuheld.

Held i uheld: Indbrudstyv fængslet efter færdselsuheld
Et færdselsuheld endte som held, da den ene part formodes at være indbrudstyv. Modelfoto: Scanpix

Det er sjældent, at et færdselsuheld er positivt, men af og til bærer det positive takter med sig. Som for eksempel da en kvinde torsdag blev påkørt bag fra af en anden personbil på Munkholmvej i Holbæk.

Bilen, der havde påkørt hende, holdt nemlig stadig på vejen, og efter sammenstødet skete det pudsige, at to mænd begyndte at læsse en masse effekter over i en taxa, de havde tilkaldt. Det ledte politiet på sporet af en adresse i Holbæk, hvor politiet så kunne træffe en 25-årig mand. Det fortæller Martin Bjerregaard, der er presserådgiver hos Midt- og Vestsjællands Politi. Manden blev anholdt som mistænkt for at være den ene af to indbrudstyve, og mistanken blev forstærket, da man på hans bopæl fandt tyvekoster fra to indbrud i Vipperød anmeldt tidligere på dagen. Dertil var yderligere effekter, som formodes at stamme fra indbrud andre steder.

Manden blev anholdt og er siden blevet varetægtsfængslet ved et Grundlovsforhør, der blev holdt for lukkede døre. Årsagen til dørlukningen er, at der er en formodet medgerningsmand på fri fod. Det skal han dog næppe regne med at være længe, fortæller Martin Bjerregaard.

– Vi er jo set sikre på, de var to om det, eftersom vidner har set to ved forskellige episoder (indbrud og sammenstød, red.). Vi har en ret god idé om, hvem han er, og han ved nok også, vi er i hælene på ham, siger han.

Klokken 10.49 torsdag fik politiet en henvendelse fra en opmærksom beboer i Vipperød, der havde bemærket to fremmede mænd luske rundt hos naboen. I naboens indkørsel holdt i øvrigt også en fremmed bil, som de to mænd senere læssede effekter ind i.

Politiet ledte forgæves efter bilen, men den skulle altså senere vise sig at dukke op.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu