Heldig dansker vinder kæmpe-gevinst for tredje gang

13. oktober 2017 14:46 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Først vandt han 290.000 kroner. Så vandt han 990.000 kroner. Og nu har han så vundet en af de største præmier nogensinde udbetalt på Oddset: 1,3 millioner kroner.

Heldig dansker vinder kæmpe-gevinst for tredje gang
Sådan ser kuponen, som den heldige spiller vandt på, ud. Foto: Danske Spil.

En københavner vandt i den forgangne uge stort på Danske Spils Oddset – et indskud på 200 kroner blev forvandlet til en gevinst på 1,3 millioner kroner, hvilket er en af de absolut største gevinster nogensinde udbetalt på Oddset.

Kuponen indeholdt syv kampe til et samlet odds på 6.635,59. Da indskuddet var på 200 kroner endte gevinsten altså med at blive på godt over en million kroner. Kampene var en blanding af sydamerikanske og europæiske landskampe og walisisk og spansk klubfodbold.

– De første kampe var gået hjem, og jeg manglede kun de sydamerikanske kampe for at vinde. De blev spillet midt om natten, og da lå jeg i sengen og kiggede på min telefon hele vejen igennem, siger Oddset-spilleren, som ønsker at være anonym.

Ikke overraskende gav det et sug i maven på Oddset-spilleren, da han så, at kuponen var gået hjem og milliongevinsten var sikret.

– Da de så gik igennem og kuponen vandt, så havde jeg lidt svært ved at falde i søvn, griner den glade vinder.

Langt fra første gang

Som skrevet er det ikke første gang, at vinderen hiver en stor præmie hjem. To gange tidligere har han vundet store gevinster, men det gør bestemt ikke glæden mindre denne gang.

– De første gange, jeg vandt på Oddset, brugte jeg først pengene på lidt praktiske ting. Købte en bil og fik betalt min gæld ud, men hvad jeg skal bruge de her penge på, det ved jeg ikke, siger han videre.

– Det er stadig ikke helt gået op for mig. Jeg tjekker min konto løbende i de her dage. Det er lidt surrealistisk. Men det er jo helt fantastisk, siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu