ANNONCE

Heldig Lottomillionær: Troede gevinsten var 50 kroner

20. juni 2019 15:22 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En mand i 50'erne var så heldig at vinde en million kroner i Millionærgarantien på Lotto. Han troede ikke gevinsten var så høj.

Heldig Lottomillionær: Troede gevinsten var 50 kroner
En mand fra Nyborg vandt en million i MIllionærgarantien. Han troede først at gevinsten bare var 50 kroner. Foto: Scanpix

En mand fra Nyborg er blevet en million rigere. Han er én af de to heldige vindere, der vandt en million uden at have rigtige lottotal. Det er i Millionærgarantien, hvor der hver uge er to heldige vindere af en million kroner.

Manden fra Nyborg blev da også overrasket over gevinstens størrelse.

Vundet 50 kroner

Den heldige lottomillionær har i flere år spillet Lotto på nettet, men det var altså Millionærgarantien, der skulle gøre ham til vinder. Men han troede altså ikke på, at der var meget mere end 50 kroner at hente.

– Jeg tænkte, at det nok var 50 kroner, så jeg læste den ikke straks. Først sent om aftenen kiggede jeg på den, og så stod der, at jeg havde vundet en million kroner. Det troede jeg ikke på, så jeg loggede ind på min spilkonto, og der stod der sjovt nok også en million kroner. Så gik jeg lidt i chok, siger manden i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Mail til konen

Da det endelig gik op for manden fra Nyborg, skulle han naturligvis i kontakt med sin bedre halvdel. Hun var ude og rejse, og manden sendte derfor mailen fra Danske Spil om gevinsten videre til konen.

Men det faldt hun ikke for. Hun var overbevist om, at hendes mand tog pis på hende. Det samme troede mandens to børn, da de fik det at vide.

Ferie på vej

Millionen skal manden fra Nyborg blandt andet bruge på en racercykel. Det har han længe drømt om at købe, men pengene skal også bruges på ferie.

Desuden er han igang med et større byggeprojekt, som han og konen nu kan betale uden at låne penge.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu