Heldig millionær fejrede gevinst med kirsebærsnaps

30. november 2018 22:40 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

En heldig mand fra Rebild Kommune fejrede sin nyfundne rigdom med kirsebærsnaps fra Samsø.

Heldig millionær fejrede gevinst med kirsebærsnaps
Den heldige vinder måtte lige tjekke kuponen en ekstra gang. (Foto: Scanpix)

En 70 årig mand fra Rebild Kommune blev i fredags den heldige vinder af 1.857.618 kroner på en delt 2. præmie i Eurojackpot.

Manden var i Kvickly i Aars lige inden lukketid og nåede derfor lige på et hængende hår, at købe sin kupon. Det er han glad for i dag.

– Det er jo så dejlig en overraskelse. Min kone og jeg holdt os vågne fredag aften for at kunne tjekke de to kuponer, jeg nåede at få købt. Vi sad med en hver, og min kone sagde pludselig, at vi da vist havde fem rigtige, hvilket ville give en gevinst på over 700.000. Da jeg så kiggede efter så jeg, at der også var et rigtig stjernetal, og så kom gevinsten jo op over 1.8 million kroner, siger manden, da Danske Spil fanger ham på telefonen.

Parret prøvede at gå i seng, men efter at have ligget og rodet rundt i en times tid uden at kunne falde i søvn, blev de enige om at stå op igen og fejre deres nye status som millionærer.

– Det eneste vi havde i hjemmet var en flaske kirsebærsnaps fra Samsø. Så den drak vi. Inden vi gik i seng igen, gemte jeg kuponen i strømpeskuffen, som jeg så lå og kiggede på hele natten. Jeg var endda oppe og tjekke på et tidspunkt, om den stadig lå der. Der var nærmest helt stressende  at være i besiddelse af et lille papir med så stor værdi. Man er sikker på, at der er nogen, der kan regne ud, at den ligger der, lyder det.

Dagen efter stod parret op og tog ned i Kvickly, da de åbnede, for at få præmiesøgt kuponen.

– Da maskinen viste, at der var gevinst på over 9999,-  sagde hende ekspedienten, at det da var heldigt, at vi havde nået at få købt kuponerne dagen før. Og det kunne jeg jo kun give hende ret i, siger manden med et grin.

Millionærrådgiveren skal hjælpe

Parret er endnu ikke sikre på, hvad pengene skal bruges til, udover at de allerede har betalt et billån ud. De har desuden ønsket at blive rådgivet af Danske Spils millionærrådgiver om, hvordan man bedst håndterer de mange penge.

– Min kone vil måske gerne have et lille sommerhus. Men ellers tager vi det helt koldt og roligt indtil videre og venter på at høre hvad millionærrådgiveren siger.

Parret har børn og flere børnebørn, men det er ikke fordi, de behøver at tænke på at sende penge den vej, da børnene har gode jobs og har alt, hvad de ellers skal bruge. Og selvom konen sagtens kunne stoppe med at arbejde bliver hun ved, indtil hun skal pensioneres om halvandet års tid. Dog skal børnebørnene mærke, at deres bedsteforældre har vundet en milliongevinst.

– Vi har en regel i familien om, at når man fylder 18, så får man ikke gaver mere. Den har vi tænkt os at bryde i år. Og så får de yngste også en lidt større gave. Det skal der være plads til. Vi giver også et beløb hvert år til Kræftens Bekæmpelse og i år bliver det også til lidt ekstra på den front, lyder det.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu