Helenius er ’sulten’ før Silkeborg-møde

28. februar 2013 23:22 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Helenius er 'sulten' før Silkeborg-møde
Billede mangler

Fredag aften bliver Superligaen igen vækket til live efter tre måneders pause. Første mandskaber i aktion på de forårsknoldede baner er Silkeborg IF og AaB.

De to hold er placeret i hver sin ene af tabellen, hvor hjemmeholdet kæmper for at rykke over nedrykningsstregen, mens AaB forsøger at skrabe vigtige point sammen til medaljekampen i toppen.

En af AaBs bærende kræfter er topscoreren, Nicklas Helenius. Han melder sig helt klar til fredagens opgør og mener, at nordjyderne har været igennem en fin optaktsperiode de seneste måneder.- Det er gået fint i vores træningskampe. Vi har kun tabt en kamp. Så er der måske et par kampe, hvor vi kunne have gjort det lidt bedre, men alt i alt så har resultaterne været der. Og det er dét, det handler om. Min egen form er fin, men jeg syntes, at jeg er lidt sulten efter ligalandsholdsturen, fordi jeg ikke helt fik det ud af det, som jeg gerne ville, siger Nicklas Helenius til sporten.dk.

Imens vinterpausen har stået på, har Nicklas Helenius fået sig endnu en angrebskollega i form af Søren Frederiksen. De to har dannet par i fem træningskampe og kan meget vel blive Kent Nielsens angrebskonstellation fredag aften.

– Han (Søren Frederiksen, red) er kommet med nogle nye ting og er en teknisk god spiller. Han gør det rigtig godt og kæmper. Man kan godt se, at han er sulten efter at vise noget, efter han har stået stille i et års tid hos FC København, fortæller Nicklas Helenius.

Han er noteret for otte mål i den indeværende sæson, og selvom opgaven fredag aften kan volde problemer, så hæfter Nicklas Helenius sig ved, at man burde kunne slå Silkeborg, sålænge man holder egne aftaler.

– Silkeborg kommer med fulde gardiner, og det er de også godt til, og det skal vi modstå. Der må vi bare lidt mere kynisk og sende nogle bolde i dybden, så vi kan få strækket banen ud, så de ikke kan ligge noget tryg. Så skal vi ellers bare i gang med vores egen spil, hvis banen er til det, og tro på de ting vi har øvet på, og gør vi det, så er vi også et bedre hold end Silkeborg, afslutter Nicklas Helenius.

Kampen spilles 18.30 på Mascot Park, Silkeborg. De to mandskabers spillertruppe er udtaget til kampen og kan ses herunder:

AaBs trup: Nicolai Larsen, Patrick Kristensen, Jakob Ahlmann, Lasse Nielsen, Rasmus Würtz, Thomas Augustinussen, Jeppe Curth, Nicklas Helenius, Mathias Wichmann, Kasper Kusk, Søren Frederiksen, Henrik Dalsgaard, Carsten Christensen, Nicolaj Thomsen, Hallur Hansson, Rolf Toft, Jakob Blåbjerg og Kasper Pedersen.

Silkeborgs trup: Lasse Heinze, Jesper Mikkelsen, Simon Jakobsen, Christopher Poulsen, Daniel A. Pedersen, Christian Holst, Marvin Pourié, Jesper Bech, Dennis Flinta, Steven Morrissey, Emil La Cour, Frank Hansen, Kasper Risgård, Martin Svensson, Jeppe Illum, Nicolaj Ritter, Daniel Flyger og Nicolai Flø.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu