ANNONCE

Hella Joof: -Jeg er blevet misbrugt

21. oktober 2020 11:07 | Af: Ritzau Fokus

Som ganske ung blev den populære forfatter og instruktør misbrugt af et familiemedlem.

Hella Joof: -Jeg er blevet misbrugt
Hella Joof fortæller i ny bog, hvordan hun er blevet misbrugt af et familiemedlem. Foto: Sophia Juliane Lydolph/Ritzau Scanpix

I sin nye bog “Tvilling, yndling, grævling”, der er en såkaldt selvhjælpsbiografi, fortæller Hella Joof, at hun som 15-årig blev misbrugt af et familiemedlem.

Det skriver Se & Hør.

Det skete på en rejse, hvor Hella Joof skulle møde sin afrikanske far og hans familie.

– Manden var fra min fars familie, og jeg blev installeret i en hotellejlighed med en dobbeltseng, hvilket vist ikke var planen.

– Men ingen havde undersøgt, om der var to soveværelser, for alle var så forhippede på, at jeg skulle møde min far. Det var jeg også, men det var ikke den vigtigste oplevelse på den tur, forklarer hun ifølge ugebladet i bogen.

Hun fortsætter:

– Det var, at jeg, som på det tidspunkt var jomfru, hver nat i 14 dage blev benyttet i seksuelt øjemed af en mand, som jeg intet ønske havde om at have sex med.

– Dengang tænkte jeg, at det jo ikke var voldtægt, for der var ingen fysisk vold involveret, det var ikke nødvendigt, for jeg var ikke i stand til at reagere, og han vidste formentlig knap nok, at han gjorde noget forkert og ulovligt, skriver 57-årige Hella Joof.

I bogen fortæller hun ifølge ugebladet, at hun var 41 år, før hun fortalte om overgrebet til sin mor i et brev.

Bogen “Tvilling, yndling, grævling” udkommer den 22. oktober.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu