ANNONCE

Helle Thorning slår fast: Vestager bestemmer ikke

21. september 2012 07:05 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Helle Thorning slår fast: Vestager bestemmer ikke
Billede mangler

Statsminister Helle Thorning-Schmidt slår i dagens udgave af B.T. fast at Socialdemokraterne ikke er presset af de Radikale.
 
Når S-formand og statsminister, Helle Thorning-Schmidt i morgen åbner den socialdemokratiske kongres i Aalborg, så er det en statsminister, der er presset af meningsmålingerne, der møder sit bagland.
 
B.T. bringer i den anledning et stort interview med Helle Thnorning-Schmidt, der i den anledning slår fast, at det ikke er de Radikales leder Margrethe Vestager, der bestemmer.
 
B.T. spørger blandt andet: Er i blevet presset for meget af de Radikale?
– På ingen måde. Jeg er nødt til at gå op imod det billede. Det her projekt er et fælles projekt. Vi er tre forskellige partier, men jeg kan stå 100 pct. på mål for den politik, vi fører. Jeg synes også, der er rigtig meget, hvor der går en lige linje fra det, vi lavede i 90erne som endte med at blive populært til sidst. Og det vi skal gøre nu. Vi har overtaget en økonomi, der skulle rettes op på fra en borgerlig regering. Det er vi i gang med, og vi gør det på den mest nænsomme måde, så vi også hjælper de mennesker, der har det sværest i dette samfund, siger Helle Thorning Schmidt.
 
Statsministeren presses af en ny meningsmåling TNS Gallup har lavet for bt.dk. Her mener kun 18 pct. at hun gør det godt, 52 pct. at hun gør det dårligt og 28 pct. hverken eller. Blandt S-vælgerne mener 62 pct. at hun gør det godt, og 36 pct. at hun gør det dårligt.
 Hvem mener du, der bestemmer i regeringen? Giv din kommentar i Facebook-boksen herunder.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu