Hells Angels-folk anholdt for hash-handel

1. marts 2012 14:45 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Hells Angels-folk anholdt for hash-handel
Billede mangler

Seks mænd – hvoraf flere af dem har relationer til ockergruppen Hells Angels – kan nu se frem til en tur i brummen, hvis de dømmes for omfattende hash-handel.
En anklage, som politiet nu vil rejse mod dem, efter de seks mænd i morges klokken 09.45 blev anholdt i en stor aktion foretaget af Københavns Politis Task Force Øst.
Det er sket i samarbejde med de sjællandske politikredse som led i indsatsen mod rocker- og bandemiljøet. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.
Aktionen omfattede seks personer, som mistænkes for organiseret handel med hash, herunder i 2011 at have gennemført leverancer til Sverige og Norge. I disse lande er der tidligere foretaget anholdelse og varetægtsfængsling af fem personer med henholdsvis dansk og norsk statsborgerskab.
De seks mistænkte blev anholdt uden dramatik, og der blev foretaget ransagning på 14 adresser og i en række køretøjer. Der blev fundet et mindre kvantum hash og ca. 200.000 kroner.
De anholdte er mænd i alderen fra 26 – 44 år. Flere af de anholdte har relation til rockergruppen Hells Angels. Der vil senere i dag blive taget stilling til, hvor mange af anholdte, der skal fremstilles i dommervagten i København i morgen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu