Helmig hylder Kim Larsen

1. oktober 2018 06:04 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Thomas Helmig hylder Larsen på sin Facebook-side.

Hele Danmark er berørt af Kim Larsens død. Det er også nogle af de største danske kunstnere. Blandt dem Thomas Helmig, der skriver en hyldest på sin Facebook-side.

Tænk at jeg ikke længere skal glæde mig til hans næste album.
Tænk at jeg ikke længere skal glæde mig til næste gang jeg møder ham……
Tænk at han ikke er her mere…..
Det største træ i skoven er faldet…..
Jeg savner ham allerede, skriver Helmig, der på et tidspunkt lavede orkestret ‘Den gul negle’ med Larsen, Johnny Madsen og Klaus Kjellerup som et modsvar til Danmarks dengang nyindførte rygepolitik. Du kan se et af bandets numre HER.

Både foran Kim Larsens stamværtshus og hans hjem, har fans hele dagen lagt gaver, blomster og beskeder. Du kan se et udpluk af dem i galleriet over artiklen.

Mindekoncert

Danmarks Radio er allerede gået i tænkeboksen omkring en mindekoncert for den folkekære sanger. Det bliver sendt 7. oktober klokken 20.

Det skriver DR på sin hjemmeside.

– Kim Larsen har sat et kæmpe aftryk på den danske sangskat, og han er vel nok den største danske musikstjerne, vi har haft til dato. Kim Larsen har samlet danskerne i årtier, og vi vil gerne mindes de mange musikalske aftryk, han har sat,” siger DR’s underholdningschef Jan Lagermand Lundme.

“De medvirkende bliver danske musikere, der fortolker Kim Larsen-sange, og flere af DR’s ensembler og kor medvirker også”, skriver DR.

Omgivet af familien

Ifølge hjemmesiden var Kim Larsen i sin sidste stund omgivet af sin kone Liselotte samt sine seks børn Pelle, Sylvester, Alice Eva, Molly, Hjalmer og Lui.

Fik prostatakræft

Kim Larsen fik tilbage i januar konstateret prostatakræft.

Dengang fortalte hustruen om ham:

– Behandlingen er stadig i gang, men det går rigtig fint. Jeg var ved at sige, at han aldrig har haft det bedre, men det har han selvfølgelig, sagde Liselotte Kløvborg til Ekstra Bladet.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu