ANNONCE

Helt umuligt at få solgt dødshuset

8. oktober 2020 22:10 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Har været udbudt på tvang adskillige gange.

Helt umuligt at få solgt dødshuset
Shan'ann Watts og Christopher Watts. Foto: Scanpix

Det er tilsyneladende komplet umuligt for nogen at få solgt huset, som tilhører familien Watts i Frederick i staten Colorado. Det skriver en Realtor.com, en amerikansk pendant til danske Boliga.

Efter at have været udbudt på tvangsauktion flere gange i de seneste to år er det stadig ikke lykkedes at få huset solgt trods fem soveværelser i et populært kvarter. Nu er det blevet taget af tvangsauktionslisten. Dermed ejer Chris Watts teknisk set stadig huset.

Han sidder bare i fængsel, og det er en del af forklaringen på, hvorfor huset ikke kan sælges. Det har nemlig lagt vægge til en grufuld historie, som alle – endda udenfor Colorados grænser – kender. Snart udkommer en ny Netflix-dokumentar, og så vil endnu flere få historien.

En lokal ejendomsmægler, der ikke har noget med selve huset eller familien Watts at gøre, siger om kvarteret, at det er skønt og familievenligt, men historien hjemsøger huset, og hvis det nogensinde bliver solgt, så bliver det en køber fra en anden stat.

– Alle heromkring kender historien. Det er et fint hus i et skønt kvarter. Det var helt sikkert blevet solgt, hvis nogen havde været trygge nok ved at købe det, siger Tanja Nelson til Realtor.

Løgnedetektoren

Hvad er det så for en historie, alle kender og er så bange for? Trippelmord. Tidligt om morgenen den 13. august kvalte Chris Watts sin gravide kone Shan’ann i hjemmet, der nu på andet år står ubeboet.

Efterfølgende kørte han med parrets to døtre – fireårige Bella og treårige Celeste – i bilen liget ud til det oliefelt, hvor han arbejdede. I bilen kvalte han de to døtre med et tæppe, inden han gemte deres lig i en olietank og begravede konen i nærheden.

Dagen efter tonede Chris frem på TV og tryglede både kone og døtre om at komme hjem. En afhøring hos politiet gik dog galt, da Watts blev bedt om at svare på spørgsmål med en løgnedetektor. Den afslørede morderen, og Chris indrømmede prompte.

Han blev idømt fem livstidsdomme uden mulighed for prøveløsladelse.

Årsagen, som sikkert også vil blive berørt i den kommende dokumentar fra Netflix, skyldtes eftersigende, at Chris indrømmede for Shan’ann at have været utro og ville skilles. Konens svar var, at han aldrig ville få lov at se sine børn igen. Da kvalte Watts ifølge egen forklaring sin gravide kone.

Du kan se en teaser for dokumentaren på Youtube.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu