ANNONCE

Helvede: Kvinde fanget tre døgn i elevator

29. januar 2019 12:51 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

For en kvinde kom manges værste mareridt til virkelighed - hun blev fanget i en elevator i tre døgn.

Helvede: Kvinde fanget tre døgn i elevator
En elevator gik i stå. Foto: Scanpix

En kvinde er efter mere end tre dage i en elevator nu sluppet fri. Brandvæsenet blev kaldt ud til en privat bolig på East 65th Street mellem Madison og Park Avenue i New York City. Her viste det sig, at en kvinde i godt tre døgn havde været fanget mellem anden og tredje sal, fordi en elevator var gået i stykker.

Det skriver CBS.

Da brandmændene forcerede indgangen til elevatoren fandt de en kvinde i elevatoren. Myndighederne mener, at kvinden er ansat af dem, der ejer bygningen, samt at hun blev fanget i elevatoren fredag.

Ejerne af bygningen havde forladt byen på en weekendtur, hvorfor de først ringede til alarmcentralen mandag. Det fremgår, at kvinden er på hospitalet, men at hun er ved godt helbred.

Godkendt elevator

Hos CBS’ lokale New York-udgave fremgår det, at elevatoren senest havde eftersyn tilbage i juli 2018, hvor der intet var i vejen med maskinen. The Department of Buildings ankom til huset tidligt mandag eftermiddag, hvor de ville undersøge elevatoren, men husets ejere nægtede at lade inspektøren ind i huset, oplyser CBSN.

Derfor har hjemmets ejere også modtaget en advarsel for ikke at lade inspektørerne tilgå elevatoren. Og denne advarsel kan altså udvikle sig til andre strafferetligeforhold, hvis den ikke opretholdes.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu