Hemmelighedsfuld mand vinder milliongevinst: Ikke engang hans børn får det at vide

12. september 2017 19:37 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Vandt mandag, opdagede det tirsdag. Sidder på nyheden for sig selv.

Hemmelighedsfuld mand vinder milliongevinst: Ikke engang hans børn får det at vide
En heldig mand har vundet tusind af dem her. Foto: Mads Nissen/Scanpix

En mand midt i 50’erne har vundet en million kroner i spillet Keno. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Manden fra Aarhus-området har været ivrig spiller i mange år, men han har aldrig før vundet noget nævneværdigt stort, og millionen får ham ikke til at lægge spilleriet på hylden.

”Jeg drømmer da om, at jeg en dag vinder så mange penge, at jeg kan trække mig tilbage fra arbejdsmarkedet, købe mig et nedlagt landbrug og bare gå rundt og hygge mig. Men i denne omgang kan det måske blive til en ny bil. Og ellers vil jeg bare have dem stående på en opsparing, til jeg bliver pensioneret,” siger manden i pressemeddelelsen.

Han vil gerne udtale sig til Danske Spil, men han gør det anonymt, og det er noget, han tager ganske alvorligt. Således får ingen, ikke engang hans børn at vide, at han har vundet.

”Jeg vil selvfølgelig give dem nogle ekstra småbeløb her og der, hvis de har brug for det. Men jeg vil ikke fortælle dem, at jeg har vundet en million. Unge mennesker i dag har tendens til at blive lidt krævende,” siger manden i pressemeddelelsen.

Han vandt gevinsten mandag aften, men det var først tirsdag, at han opdagede, at han havde vundet.

”Jeg plejer at tjekke mails om morgenen, så det var først tirsdag, at jeg opdagede, at det var mig, som havde vundet. Jeg fatter det ikke helt endnu og skal vist lige sunde mig lidt,” lyder det fra manden til Danske Spil.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu