ANNONCE

Hent drømmebilen i USA

4. oktober 2011 11:04 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Hent drømmebilen i USA
Billede mangler

Lav dollar-kurs betyder, at man lige nu får rigtig megen kvalitet for pengene, og lader man et dansk firma tage sig af det praktiske i USA, bliver det både nemmere om mere sikkert at skaffe bilen hjem til Danmark.
Går du og drømmer om en klassisk amerikanerbil som Ford Mustangs udødelige 65’er, den rå Chevrolet Camaro fra 69 eller måske den pimpede Cadillac de Ville fra 68, men skræmmer afstand og sikkerhed dig? Så er der nu hjælp at hente fra et dansk firma.
Den danske virksomhed ShopUSA har det som sin mission at gøre det enkelt, nemt og sikkert for alle danskere at importere biler fra USA – eksempelvis handlet på eBay. På ShopUSA’s terminal i Virginia giver firmaets eksperter eksempelvis bilen et objektivt gennemsyn, inden den lastes i containeren. Herved sikres det at bilen er i overensstemmelse med, hvad sælger har lovet.
– Vi anbefaler, at man på eBay er meget opmærksom på, hvilken rating sælger har – en dårlig rating kendetegner de upålidelige sælgere. Etablerede forhandlere er dem, vi har de bedste erfaringer med, selv om der kan være penge at spare ved at købe privat. Hvor den private sælger typisk kun sælger en enkelt bil, er en forhandler afhængig af et godt ry for at kunne fortsætte sin forretning på eBay, lyder det fra ShopUSA.
Kan man ikke finde lige netop den bil, man ønsker sig, på eBay eller fx Autotrader eller måske ikke er helt tryg ved sælgerne, kan man benytte sig af ShopUSA’s forhandlernetværk, som tæller omkring 1500 forhandlere over hele USA. Her kan ShopUSA under hele forløbet hjælpe med at finde den rigtige bil til prisen og sikre, at bilens stand og kvalitet er i overensstemmelse med beskrivelserne.
Tjek bilens stand
Generelt anbefaler ShopUSA, at man er opmærksom på følgende punkter, når man køber bil i USA:
• Originalitet: Er den udvendige farve og interiøret duplikeret, så det ser originalt ud, eller er farven stadig i sin originale form fra fabrikken? Er alle dele på bilen originale – og hvis ikke, hvilken betydning har det så for bilens fulde personlighed og performance?
• Mekanik: Er alle vigtige komponenter, dvs. motor, transmission, drivlinje, frontend, bremser, etc. servicerede? Er bilens komponenter i god stand, eller er der brug for mekanisk support for at bringe dem tilbage i topform? Det kan hurtigt blive dyrt – men omvendt er det ikke vanskligt selv at reparere på de gamle klassiske biler, hvis du kan skrue lidt selv.
• Karrosseri: Har bilen været ude for en alvorlig ulykke, og hvad er tilstanden på dørpaneler, styringstøj, kaleche etc.?
• Rust: Er der omfattende rust på bilen, som er skjult af maling eller tung undervognsbehandling?

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu