ANNONCE

Her bor Danmarks tre nye lottomillionærer

11. november 2019 12:46 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Den heldigste af de nyslåede millionærer vandt næsten seks millioner kroner.

Her bor Danmarks tre nye lottomillionærer
Puljerne fortsætter med at vokse. På fredag er der 570 millioner kroner i førstepræmiepuljen ved Eurojackpot. Arkivfoto: Scanpix.

Danmark har fået tre nye lottomillionærer – og det endda uden at nogle af de store millionpuljer, der ligger som førstepræmier, er blevet udløst.

Artiklen fortsætter under videoen

På fredag er der 570 millioner kroner i første-præmiepuljen i Eurojackpot. Det stod klart, da det ikke lykkedes nogen at få de fem rigtig tal og to stjernetal, der skulle til for at vinde den i forvejen voldsomme pulje på 501 millioner kroner fredag aften.

Til gengæld fik en heldig dansker ram på andenpræmiepuljen. Den heldige har købt sin vinderkupon i Spar på Langegade i Kertemine på Fyn. Vedkommende kan se frem til, at der ruller 5.936.559 kroner ind på kontoen.

Samtidig blev der fundet to millionærer i Millionærgaranti ved lørdagens lottotrækning. Den ene har købt sin kupon hos Shell i Råsted ved Randers, og den anden heldige vinder har købt sin kupon i Ekstra på Bøgevej i Tune sydøst for Roskilde.

Det lykkedes heller ikke nogen spillere at få ram på førstepræmiepuljen ved lørdagens lottotrækning. Den er dermed oppe på 10 millioner kroner til på lørdag.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu