ANNONCE

Her er afløseren: Populær sportsvært erstatter Ulla Essendrop

24. marts 2021 14:49 | Af: Maiken Krongaard, mk@newsbreak.dk

Danskerne kommer nu til at se meget mere til Josefine Høgh, som skal være vært på 'Aftenshowet' to dage i ugen

Eftersom Ulla Essendrop har valgt at holde pause fra DR1’s dagsaktuelle program ‘Aftenshowet’, er der blevet en værtstjans ledig fra april. Og det bliver den populære sportsvært Josephine Høgh, som overtager den. Det skriver Billedbladet.

To gange i ugen kommer 31-årige Josefine Høgh til at tone frem på skærmen og lede danskerne igennem blandingen af aktuelle nyheder og begivenheder, kendisinterviews og skæbnefortællinger.

Og sportsværten, som nu også skal være vært på Aftenshowet, ser frem til at byde velkommen.

– Jeg glæder mig til det, for jeg synes, det var supersjovt at prøve kræfter med det sidst. Jeg kommer til at være der fast to gange i ugen, så det er fuldtid på den front, og jeg er glad for at komme tilbage til nogle gode kolleger, udtaler hun til Billedbladet.

Josefine Høgh kommer kun til at sidde i værtsstolen i et par måneder. For allerede engang i maj skal Josefine Høgh i gang med forberedelserne til EM i fodbold.

Datter af fodboldlegende

Den populære vært er gift med TV2-værten Lasse Sjørslev, og hun er datter af fodboldlegenden Lars Høgh, som har været målmand på det danske foldboldlandshold og nu er målmandstræner på det nuværende herrelandshold.

Josefine Høgh har tidligere selv været fodboldspiller, inden hun skiftede fodboldkarrieren ud med en karriere på skærmen – hvor hun dog også beskæftigede sig med fodbolden.

I en længere årrække har hun dækket fodbold som reporter, men siden 2018 har hun været fast sportsvært på DR1. I øjeblikket beværter hun programmet ‘Fodboldmagasinet’.

Og det værtsjob fortsætter Josefine Høgh med ved siden af jobbet som vært på ‘Aftenshowet’, understreger hun.

Ulla Essendrop, som Josefine Høgh vikarierer for, skal være vært på TV Avisen Morgen frem til sommer.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu