Her er årets største transfer-farce

1. februar 2013 11:46 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Her er årets største transfer-farce
Billede mangler

I den måske mest særprægede transfersaga i denne sæson af Premier Leagues har Peter Odemwingie måtte sande, at han ikke får lov at skifte til Queens Park Rangers.

 

Nigerianeren indleverede en transferbegæring til sin klub West Bromwich, da han hørte om QPR-træner Harry Redknapps interesse. Efter en indledende afvisning så overgangen ud til at gå igennem med QPR-angriberen Junior Hoilett udset til at ryge den modsatte vej til West Bromwich på en lejeaftale. Det gik dog også i vasken, og derefter udsendte West Bromwich en pressemeddelelse, hvor de bekendtgjorde, at forhandlingerne var brudt sammen, og at Odemwingie ikke måtte have yderligere kontakt til QPR.

Det nåede Odemwingie ikke at høre om, så han satte sig i bilen og kørte til Loftus Road, QPR’s stadion, for at færdiggøre forhandlingerne. På yderst tragikomisk vis blev han dog nægtet adgang af sikkerhedsvagterne, da de var nødsaget til at håndhæve påbuddet om ikke at have kontakt til angriberen.

– Jeg tror, at han nok havde opfattet, at aftalen var på plads mellem klubberne, og det var den så ikke, det hele var lidt af et rod, beklagede Redknapp til The Guardian.

West Bromwich-boss Jeremy Peace er dog mindre medlidende over for Odemwingie. Han revser sin angribers manglende professionalisme og sender ham en ildevarslende besked.

– Han (Odemwingie, red.) må nu acceptere den kendsgerning, at han er underlagt en kontrakt de næste 18 måneder.

Efter denne episode er det nok svært at sige, hvor meget spilletid Odemwingie kan se frem til.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu