ANNONCE

Her er de nye ministre

2. maj 2018 11:19 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Tre nye ministre er udnævnt.

Karen Ellemann, Søren Pind og Esben Lund Larsen er ude.

Eva Kjer Hansen, Jakob Ellemann-Jensen og Tommy Ahlers – kendt fra TV-programmet Løvens Hule – er inde.

Det oplyser Statsministeriet i en pressemeddelelse.

Minister for fiskeri og ligestilling og minister for nordisk samarbejde Karen Ellemann, uddannelses- og forskningsminister Søren Pind samt miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen udtræder af regeringen og blev modtaget i afskedsaudiens hos Hendes Majestæt Dronningen på Amalienborg klokken 12.30.

Forhenværende minister og medlem af Folketinget Eva Kjer Hansen udnævnes til minister for fiskeri og ligestilling og minister for nordisk samarbejde, medlem af Folketinget Jakob Ellemann-Jensen udnævnes til miljø- og fødevareminister, og iværksætter og medlem af regeringens Disruptionråd Tommy Ahlers udnævnes til uddannelses- og forskningsminister.

Overdragelse af ministerierne

Der vil være overdragelse i de berørte ministerier:

Klokken 13.30 Uddannelses- og Forskningsministeriet
Klokken 14.15 Miljø- og Fødevareministeriet
Klokken 15.00 Udenrigsministeriet

Nyt og gammelt

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen indtræder som medlem af regeringens økonomiudvalg, som herefter består af finansministeren, erhvervsministeren, økonomi- og indenrigsministeren samt beskæftigelsesministeren.

Uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers fortsætter i regeringens Disruptionråd, nu i sin funktion som uddannelses- og forskningsminister.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu