Her er de ultimative tricks til et rent gulv

16. januar 2019 09:19 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Det kan være svært at holde styr på, hvordan du skal rengøre dit gulv. Men frygt ej.

Du bruger det hver dag, men hvor tit gør du det egentlig rent? Sko, sokker, krummer og alskens skidt sætter sig hverdag fast på dit gulv. Og det er noget, der kan slide gulvet helt urimeligt, hvis man ikke er god til at holde gulvet rent.

Du kender det sikkert, at du skal have gæster på besøg. Gulvet er beskidt – og du vil gerne have, at det skal se pænt ud, når der kommer gæster på besøg. Og hvis du nu er typen, der ikke vasker gulv inden, så vil du måske efter, hvis det bliver en lidt for festlig og fugtig aften.

Men nu er ærmerne smøget op, så du kan få alle de bedste tips til at holde badeværelset rent – og så endda med tips og tricks helt som din moder gjorde, da du var barn. Det er nemlig uden alskens smarte og dyre rengøringsprodukter, men derimod med mere jordnære og dagligdagsprodukter.

Britiske The Guardian har taget en snak med den kendte  Barbara Allred, som i et årti stod for rengøringen på Sandringham, hvor det britiske kongehus hvert år holder jul. Her skulle rengøringen være i top – og nu deler Barbara Allred altså ud af de hemmeligheder, som har sikret, at de royale hvert år er blevet mødt af de reneste og mest skinnede gulve.

Klik dig gennem galleriet øverst og se de imponerende tricks og tips.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu