ANNONCE

Her er de værste bilmærker ifølge danskerne

18. maj 2019 14:33 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

FDM har undersøgt hvilke bilmærker, danskerne er mest og mindst tilfredse med.

Tidligere på året har hele 28.000 danske bilejere hvæsset pennen, inden de har svaret på hele 120 spørgsmål i FDMs store AutoIndex-undersøgelse.

I undersøgelsen har bilejerene vurderet deres biler, forhandlere og værksteder – og ud fra det har FDM regnet ud, hvilke biler der er danskernes favoritter – og omvendt.

Inden vi når så langt, kipper FDM dog med et generelt flag – for trods store udsving, har danskerne generelt aldrig været vildere med deres biler, lyder det fra FDM:

“Der er rekorder, både når det gælder den gennemsnitlige vurdering af bilmærkerne og det antal indekspoint, som vinderne og de dårligst placerede har opnået. Faktisk er bunden hævet mere end toppen, så forskellen mellem de mest tilfredse og knap så tilfredse er skrumpet.”

I galleriet ovenfor har vi samlet de værste bedste bilmærker – i hvert fald ifølge ejerne selv.

Svarene er bearbejdet i et samarbejde med FDMs partner LoyaltyGroup  – svarene i undersøgelsen vægtes således:

“Tilfredsheden med bilmærkerne er en sum af fire kategorier, der vægtes således: Bilens komfort og kvalitet, 40 procent. Forhandlerens kompetencer, 20 procent. Værkstedets kompetencer, 20 procent. Loyalitet over for bilmærket, 20 procent,” skriver FDM.

Er din ikke iblandt? Så er den måske blandt de 10 bedste bilmærker.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu