ANNONCE

Her er den farlige fest-bunker

30. august 2020 16:04 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Syv unge blev fundet bevidstløse på gulvet i en bunker.

Syv unge mennesker blev fundet bevidstløse i et nedlagt beskyttelsesrum på Collettsgata i den norske hovedstad Oslo. 25 måtte indlægges, og først søndag formiddag blev de sidste seks erklæret uden for livsfare.

Op mod 200 unge var samlet til en ulovlig fest i bunkeren, der normalt er aflåst. Bunkeren har kun én indgang, der er en meter bred og en meter høj, mens selve lokalet, hvor festen blev holdt, ligger omkring 70 meter nede.

Inde i bunkeren var iltniveauet for det første for lavt, og så var der en forhøjet koncentration af kulilte. Det fortænger ilt fra hæmoglobin i blodet, og det kan resultere i livstruende skader på både hjerne og hjerte.

Givet har det også været årsag til de mange unge menneskers dårligdom. I galleriet over artiklen kan du se billeder fra området ved den normalt aflåste bunker, der ligger i Oslo-området St. Hanshaugen.

Ifølge det norske nyhedsbureau NTB er det politiets opfattelse, at et apparat, der leverede strøm til festen, kan have udviklet kulilten. Det er problematisk, da gasarten hverken kan lugtes eller set. Så at sige har de unge slet ikke vidst, hvad der ramte dem.

Redningsaktionen blev sat i gang, da politiet tilfældigvis stødte på flere unge, som var særdeles omtågede meget sent om natten.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu