ANNONCE

Her er Nordens “most wanted”: Der er flere danskere iblandt

7. december 2018 16:45 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Politinetværket ENFAST (European Network of Fugitive Active Search Teams) har netop offentliggjort en liste over Nordens mest efterlyste kriminelle. Der er flere danskere på listen.

Dansk politi har sammen med deres nordiske kolleger udarbejdet en liste over de mest eftersøgte personer i vores del af verden.

Listen tæller mordere, skattesvindlere og narkohandlere, der alle er på flugt fra politiet. Du kan i galleriet ovenover artiklen se alle de mest efterlyste personer.

På listen er der to mænd, der er efterlyste af dansk politi. De er begge efterlyst for mord, der er begået flere år tilbage i tiden.

Den ene er efterlyst for et knivdrab, der blev begået i Vejle den 1. juni 2016. Newsbreak.dk skrev dengang følgende om drabet:

Knivstikkeriet i Vejle

– Vi fik en mistanke om, at nogle bandemedlemmer ville tage fra Fyn til Jylland på grund af knivstikkeriet, fortalte vagtchef Christian Rasmussen fra Fyns Politi.

– Derfor satte vi sluser op ved Lillebæltsbroen og ved Den Gamle Lillebæltsbro.

Politiet stødte ifølge vagtchefen på flere bandemedlemmer, som blev registreret og sendt tilbage. Der blev ikke fundet våben hos nogen af personerne.

Sydøstjyllands Politi kan ikke udelukke, at det kan blive aktuelt igen at kontrollere trafikken over broerne mellem Fyn og Jylland.

Politiet oplyser, at betjente er “massivt til stede” forskellige steder i Vejle for at efterforske og “forebygge hændelser i miljøet”.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu