Her er OL-stjernen der blev luksusluder

22. december 2012 09:37 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Her er OL-stjernen der blev luksusluder
Billede mangler

Tre gange deltog Suzy Favor Hamilton ved OL for USA – nu erkender hun at hun efter atletikkarrieren blev luksusluder.
 
Den tredobbelte OL-deltager for USA, Suzy Favor Hamilton, indrømmer nu, at hun har levet et dobbeltliv og arbejdet som luksusprostitueret, skriver AP.
 
I løbet af det seneste år har hun udført escortjob i Las Vegas, samtidig med at hun officielt boede sammen med sin familie i byen  Madison i Wisconsin.
 
Som luksusluder I Las Vegas betalte kunderne op til 600 dollar for en times sex med sportsstjernen.
 
Suzy Favor Hamilton, der I dag er gift og har en datter på syv år, er 44 år gammel. Tilbage I 1992, 1996 og I år 2000 deltog hun som løber ved OL for USA. Det blev ikke til medaljer, men I sin karriere har hun hentet syv amerikanske titler I henholdsvis 800 meter og 1500 meter løb.
 
Det er den amerikanske skandale-hjemmeside Smoking Gun, der har afsløret Suzy Favor Hamilton  hemmelige side af sit liv.
 
Smoking Gun konfronterede hende i lobbyen på et hotel i Las Vegas efter at være blevet tippet af en mand, der havde benyttet sig af Hamiltons ydelser.
 
– Han har totalt brudt alle spilleregler ved at udpege mig. Han er et svin, men jeg vil ikke selv ende som ham. Jeg vil ikke være et udskud for at give mig selv en bedre følelse. Jeg vil hellere lide end blive hævngerrig, siger den 44-årige familiekvinde og mor til Smoking Gun.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu