ANNONCE

Her hamstrer danskere mundbind

5. august 2020 06:33 | Af: Newsbreak.dk

Bakken oplever i øjeblikket at folk hamstrer mundbind, når de besøger forlystelsesparken. Her er de nemlig væsentligt billigere end på apoteket.

Citathistorie: TV2 Lorry

Hos forlystelsesparken Bakken i Gentofte skal man bære mundbind i de fem hurtigste forlystelser.

Én maske koster tre kroner stykket, men folk er begyndt at hamstre mundbind, fordi maskerne på Bakken er billigere end andre steder, hvor de sælges.

– Vi oplever, at der er flere, der forsøger at købe en æske mundbind med hjem, når de skal hjem fra Bakken. Det synes jeg ikke er i orden, siger Niels-Erik Winther, direktør for Dyrehavsbakken til TV 2 Lorry.

Spørgsmål: Hvorfor er det ikke i orden?

– Vi er jo ikke et apotek eller Matas. Vi sælger mundbind i forbindelse med, at folk kan prøve vores fem vildeste forlystelser, siger Niels-Erik Winther.

Steget kraftigt

Salget af mundbind er steget kraftigt efter Sundhedsstyrelsen i fredags gik ud og anbefalede, at man bruger mundbind i den kollektive trafik.

Priserne på mundbind varierer, og nogle steder koster de op til 10 kroner stykket, så Bakkens mundbind til tre kroner er væsentlig billigere end andre steder.

Spørgsmål: Hvad har I tænkt jer at gøre ved at folk hamstrer mundbind?

– Et tiltag er at sætte prisen op, men det synes jeg jo ikke, for så går det ud over vores mange gæster, der køber turbånd. Når de køber dem i forbindelse med turbånd, så får de at vide at de skal have mundbind i de fem forlystelser, og dem skal de så købe, siger Niels-Erik og fortsætter:

– Vores kerneforretning er at sælge turbånd til forlystelser – ikke at sælge mundbind. Mundbind sælger vi jo, fordi vi er blevet pålagt det, for at kunne køre de her forlystelser.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu