ANNONCE

Her kan du snildt vælge den billige model

29. november 2019 13:41 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Det er ikke altid, det er pengene værd at punge ud for den dyre vare.

Det er ikke altid, du behøver vælge den dyre mærkevare når du handler kød, grønt og andre madvarer i supermarkedet.

Det slår de to norske kokke Christer Rødseth og Charlotte Mohn Gaustad et slag for på hjemmesiden Godt.no.

Artiklen fortsætter under videoen

Som så mange andre ting handler det nemlig snarere om sund fornuft end om prismærker, når du skal udvælge de rigtige varer.

Det fortæller Christer Rødseth:

– Jeg plejer for eksempel at vælge de billige mærker, når jeg køber entrecote. Man skal bare gå efter det kød, der er mest marmoreret, og ikke det, der er dyrest, siger han som et eksempel.

I galleriet over artiklen kan du få begge kokkes råd til, hvor du ikke sparer på kvaliteten, når du sparer penge.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu