ANNONCE

Her kan man betale for et flystyrt

1. februar 2020 21:51 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Det her er ikke for sarte sjæle og da slet ikke for folk med flyskræk.

En ny ‘oplevelse’, som bliver etableret i Nottingham, England, kan på ingen måde anbefales til sarte sjæle. Der er tale om et tiltag, der bærer navnet ‘Flight’ og det hører unægteligt til de mere bizarre af slagsen.

Her kan publikum nemlig få styret deres nysgerrighed og mod betaling finde ud af, hvordan det føles at styrte ned med et fly. Det skriver Independent.

Artiklen fortsætter under videoen

Det er teknologi-teateret Darkfield, der står bag oplevelsen, som byder på to forskellige afslutninger. Enten forløber alt som det skal og man lander sikkert på den planlagte destination. Alternativt styrter flyet ned undervejs. Det ved man ikke på forhånd.

Flybilletten koster beskedne 70 kroner, så bliver man skuffet, kan man jo altid prøve en gang til.

Flyrejsen foretages i en simulator, der er etableret i en 40 fods container, og som er indrettet som en tro kopi af kabinen på et Boing 737 fly.

Efter passagererne er ‘gået ombord’ vil de opleve sorround sound og forskellige effekter, der i den grad vil sætte dem i centrum af forestillingen. Alt sammen i mørke.

Darkfield er specialister i teknologi-teater og benytter netop lyd, bevægelse og mørke til at inddrage publikum i deres forskellige forestillinger.

De har allerede lavet flere containershows i England, Australien samt Mexico og netop dette fly-show har haft kæmpe succes i Australien.

Skal du med på turen er det i dagene fra og med den 15. februar til og med den 23. februar, det går løs.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu