ANNONCE

Her kommer hunde oftere og oftere til skade

26. april 2019 07:08 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Det er til at undgå, hvis man ved, hvor man skal passe på.

En dansk familiehund anno 2019 døjer med flere skader, end en dansk familiehund gjorde i 2009. Det er konklusionen hos Agira Dyreforsikring, hvor man har statistikker for den slags.

Agira Dyreforsikring skriver i en presssemeddelelse, at kloskader, maveproblemer og overvægt alle er lidelser, der er steget så meget i antal de seneste år, at det kan ses på statistikkerne.

Ifølge Tine Antvorskov, der er direktør hos Agira Dyreforsikring, vidner det om, at danske hundeejere ikke altid er så gode til at passe på menneskets bedste ven, som man kunne håbe.

– De fleste hundeejere er meget omsorgsfulde og vil gerne have sunde og glade hunde. Alligevel ser vi, at flere og flere hunde lider af sygdomme og skader, der ofte kunne være undgået. Vi ønsker at gøre hundeejerne opmærksomme på, at gode, daglige rutiner og kendskab til hundens optimale pleje er afgørende for hundens sundhed og trivsel, siger Tine Antvorskov i presssemeddelelsen.

Det er dyrt

Agira Dyreforsikring skriver i presssemeddelelsen, at selskabet hver måned modtager regninger for behandling af hunde, der er blevet syge eller kommet til skade, fordi deres ejere har manglet viden om skadeforbyggelse og pasning i dagligdagen.

Selskabet råder dyreejere til at konktakte en dyreklinik, hvis de vi have gode råd til at passe på deres kæledyr.

Du kan i galleriet til denne artikel få tre overordnede råd til, hvordan du som hundeejer kan give husets firbenerede et bedre liv fremadrettet.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu