ANNONCE

Her ønsker Meghan at føde sin datter

4. april 2021 21:54 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Hertuginden ser helst at hendes kommende datter bliver født i hjemmet i Montecito

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Prins Harry og hertuginde Meghan venter lige nu deres barn nummer to. En lille pige, der forventes at komme til verden først på sommeren.

Og står det til Meghan gerne i parrets hjem i mondæne Montecito ved Santa Barbara i det sydlige Californien.

På lægernes anbefaling

Sådan havde hun det ifølge Page Six også i forbindelse med Archies fødsel. Han skulle efter planen være kommet til verden på Frogmoore Cottage, hvor Harry og Meghan boede da han kom til.

Men fordi Meghan gik over terminen anbefalede lægerne, at fødslen skulle foregå på Portland Hospital i London.

Her blev Archie født tidligt om morgenen den 6. maj 2019.

Et af USA’s bedste hospitaler

Skulle der af en eller anden årsag opstå en situation i forbindelse med fødslen, der betyder Meghan må opgive sin plan, så vil det blive på Cottage Hospital i Santa Barbara, der regnes for et af de bedste i USA, fødslen vil foregå.

Eksperternes bud

I modsætning til dengang Harry og Meghan ventede deres første barn, har de denne gang været noget mere åbne om det kommende familieforøgelse.

De kom selv med nyheden for et par måneder siden og under deres højt profilerede interview med Oprah Winfrey, der blev sendt på CBS den 7. marts, røbede de så, at det er en lille pige, der er på vej.

De har til gengæld ikke fortalt noget om, hvornår Meghan har termin, men ud fra de billeder, parret selv har offentliggjort, vurderer folk, som har forstand på den slags, at det bliver et sommerbarn.

Se flere billeder i galleriet ovenfor

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu