ANNONCE

Her skaber kronprinsessen trafikale problemer

28. september 2019 09:23 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Vejdirektoratet advarer om trafikale problemer når kronprinsesse Mary i dag åbner sin egen bro i Frederikssund.

I dag lørdag den 28. september er der officiel indvielse af en ny bro, der skal aflaste Kronprins Frederiks Bro og dermed trafikken over Roskilde Fjord. Broens navn er Kronprinsesse Marys Bro, og det er Hendes Kongelige Højhed selv, der klipper snoren. Det sker klokken 11.15.

I forbindelse med indvielsen er der lagt op til en sand folkefest. Blandt andet med et broløb med omkring 10.000 deltagere. Desuden er der etableret en festplads med masser af aktiviteter samt mulighed for at købe mad og drikke.

Artiklen fortsætter under videoen

Arrangørerne forventer at festlighederne bliver et massivt tilløbsstykke, og det har fået Vejdirektoratet til at advare om trafikale problemer i og omkring Frederikssund helt frem til klokken 15 i eftermiddag. De besøgende opfordres blandt andet til at søge alternative ruter, for eksempel rute 6, til festen og desuden til, at man fylder bilerne for at undgå parkerings-kaos.

Man skal desuden være opmærksom på, at der ikke kører S-tog helt til Frederikssund på grund af sporarbejde i Vinge. Herfra vil der til gengæld være gratis shuttel-busser til festpladsen.

Ifølge Vejdirektoratet skal man forvente at rejsetiden bliver omkring en halv times tid længere end normalen. Så kør hjemmefra i god tid, lyder opfordringen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu