Her skubber Paul 91-årig ned på skinnerne: Nu har han fået sin straf

24. juni 2019 22:59 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Nu har manden fået sin straf. For dobbelt drabsforsøg.

Video: British Transportation Service.

Det ser uhyggeligt ud, det videoklip, som British Transport Police tidligere har offentliggjort. Her ser man den 46-årige Paul Crossley skubbe den 91-årig Sir Robert Malpas ned fra perronen på Marble Arch-undergrundsstationen i London.

Senere forsøgte Paul Crossley, denne gang på Tottenham Court Road Station, igen at skubbe en person, Tobias French, ned på skinnerne. Her lykkedes det dog at overmande ham.

Nu har han fået sin straf.

Episoderne fandt sted i april, i oktober 2018 blev han fundet skyldig i to drabsforsøg, men det er nu, Crossley har fået sin straf.

Det skriver Metro.

Sir Robert Malpas overlevede også, men fik dog brud og sin hofte og skader i hovedet. Han deltog i retsmødet, hvor han ifølge en journalist fra BBC, var tydeligt rørt, da nævningene forlod lokalet.

Et minut til næste tog

I en udtalelse fra Malpas, der blev læst op i retten, fortalte han, at han følte, han nærmest fløj og skinnerne og landede på sporene.

Her hoppede El Hussani, der så episoden, ned på skinnerne og fik Malpas over til kanten – på det tidspunkt var der et minut til næste tog.

Crossley har fortalt, at hans ofre var tilfældige personer, som han ikke havde til hensigt at slå ihjel. Dog også, at Tobias French havde ‘kigget på ham på en underlig måde’.

Artiklen fortsætter under videoen

På dagen for de to episoder, havde Crossley taget kokain.

– Det her var en særdeles rystende hændelse, og ofrene var ekstremt heldige. Vi kunne med lethed have haft en sag om dobbeltdrab mellem hænderne, hvis ikke flere personer med stor modighed blandede sig og tilbageholdt Hr. Crossley samt hjalp ofrene, sagde politiets chefefterforsker Darren Gough dengang.

Paul Crossley blev idømt livsvarigt fængsel for de to drabsforsøg.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu