Herreligaens suveræne topscorer indstiller karrieren

5. marts 2013 20:10 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Herreligaens suveræne topscorer indstiller karrieren
Billede mangler

Jeppe Riber har haft en fantastisk sæson i Ribe-Esbjerg, og han har scoret hele 142 mål indtil videre i landets bedste række. I efteråret blev Riber belønnet for sit gode spil, da landstræner Ulrik Wilbek udtog venstre fløjen til landsholdet – men til sommer er det altså slut for den målfarlige spiller trods den øjeblikkelige succes.

Et nyt civilt job og familieforøgelse får ham til at droppe håndbold på topplan.

– Efter snart to meget spændende sæsoner i Ribe-Esbjerg HH og syv år på topplan, har jeg valgt at stille håndboldskoene på hylden. Det har ikke været nogen nem beslutning, men jeg føler, jeg er kommet til et punkt i mit liv, hvor mine prioriteter har ændret sig. Jeg har fået et rigtigt spændende arbejde i Nordea, som jeg gerne vil satse fuldt ud på, og samtidig venter Rikke og jeg vores andet barn, hvorfor hjemmefronten også vil kræve lidt mere af mig, siger Jeppe Riber til Ribe-Esbjergs hjemmeside og fortsætter:

– Jeg har været rigtig glad for mine år i Ribe-Esbjerg HH, som jeg kun har godt at sige om. En engageret ledelse, et dedikeret træner team og nogle super holdkammerater. Derfor vil jeg også gøre alt for at slutte ordentlig af, siger Riber, der spillede i Skjern, før han kom til Ribe-Esbjerg.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu