ANNONCE

Historisk grandprix: De løb med sejren

7. marts 2020 22:05 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Det var altså Ben & Tan, der løb med flest stemmer fra seerne, og kan kalde sig vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2020.

Lørdag aften kæmpede ti deltagere om at vinde Dansk Melodi Grand Prix 2020, og dermed også en plads ved Eurovision 2020 i Rotterdam.

Efter en spændende semifinale blev Ben & Tan udråbt som vinder af grandprixet.

Artiklen fortsætter efter videoen

Det er stort

Vinderen af Dansk Melodi Grand Prix blev kåret af seerne, der stemte på én af de tre deltagere, der i første runde fik flest stemmer fra henholdsvis seerne og Dansk Melodi Grand Prix 2020s musikpanel.

Ben & Tan var meget rørt over sejren, der begge brød ud i glædesråb og tårer, inden de igen gik på scenen for at synge deres vindersang.

Foran Emil og Sander Sanchez, der også var i semifinalen, så var det altså sangen Yes, der blev vurderet til at være den bedste ved årets melodigrandprix.

Mod Eurovision i Rotterdam

Det er altså Ben & Tan, der skal repræsentere Danmark ved Eurovision, der i 2020 afholdes i Rotterdam i Holland.

Semifinalerne afholdes den 12. og den 14. maj. Det er sidstnævnte semifinale, som Danmark vil være repræsenteret i. Her vil det vise sig, om Ben & Tan har, hvad der skal til, for at gå videre til finalen.

Finalen afholdes lørdag den 16. maj, og måske er det lige netop her, at den danske sang Yes kan vinde.

Tom Royal Arena

Dansk Melodi Grand Prix 2020 ender formentlig med at blive én af de melodigrandprix, danskerne i fremtiden kommer til at huske bedst.

Fredagen før showet blev sendt meldte Statsminister Mette Frederiksen ud, at alle arrangementer med over 1000 deltagere burde blive aflyst af hensyn til smittefaren for coronavirus.

Det blev hurtigt efterlevet af arrangøren af Dansk Melodi Grand Prix 2020, der annoncerede, at der intet publikum ville være til showet.

Dermed gik en ændring af planerne for showet i gang, så det kun tilgodeså seerne hjemme i stuerne. Og hvilet show det blev med Hella Joof og Rasmus Bjerg, der blandt andet gav den som tango-stjerner.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu