Historisk restaurant ædt i flammehav

17. maj 2018 06:42 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Brandfolkene havde problemer med at komme ordentligt til branden.

Video: Local Eyes.

Restaurant Hedelund i Brønderslev, der ifølge Nordjyske.dk gennem årtier har  fungeret som restaurant for den lokale befolkning, stod i voldsomme flammer natten til torsdag.

Nordjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse, at branden blev anmeldt klokken 23.50 onsdag aften.

Se mere video hos Local Eyes.

Anmeldelsen lød på, at der var opstået brand i en skraldecontainer ved restauranten, og via 112 indløb der siden oplysning om, at ilden havde spredt sig til restaurantens tag.

Da politi og brandvæsen nåede frem til stedet, var en stor del af taget overtændt, og gennem natten har brandvæsnet forsøgt at slukke branden. Nordjyske.dk skriver, at der stadig blev slukket klokken 05.30 torsdag morgen, og at brandslukningen trak ud, fordi brandfolkene ikke kunne komme ind i bygningen.

– Der var fare for nedstyrtning, så kraner skulle tilkaldes for at hiv op i tagkonstruktionen, oplyser vagtchefen til Nordjyske.dk. 

Brandårsag ukendt

I en pressemeddelelse oplyser politiet, at brandårsagen i øjeblikket er ukendt. Der skal foretages undersøgelser af brandstedet i de kommende dage, og på den måde håber man fra politiets side på, at man kan finde ud af, hvordan branden opstod.

Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Nordjyllands Politi. Nordjyllands Beredskab henviste vores henvendelse til Nordjyllands Politi.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu