ANNONCE

Historisk resultat for FC Midtjylland

30. september 2020 22:51 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Info

Stillingen var 0-0 efter første opgør.

Historisk resultat for FC Midtjylland
Champions League playoff kvalifikationskampen FC Midtjylland mod Slavia Prag på MCH Arena i Herning, onsdag den 30. september 2020. Foto: Scanpix.

Opdatering: 

FC Midtjylland er klar til gruppespillet i Champions League for første gang efter et stort drama på MCH Arena i Herning.

Det danske mesterhold vandt onsdag aften 4-1 over Slavia Prag og gik dermed videre med samme cifre efter en nulløsning i første opgør.

Et stærkt hovedstød af Sory Kaba og en dramatisk straffesparksscoring af Alexander Scholz sendte midtjyderne på sejrskurs, før to sene mål definitivt lukkede kampen.

Det så ellers svært ud for midtjyderne, som kom bagud tidligt i kampen mod et stærkt spillende mesterhold fra Tjekkiet, og først i anden halvleg ændrede tingene sig for alvor.

Dermed bliver FC Midtjylland det femte danske hold, som når frem til gruppespillet i Champions League. AaB, Brøndby, FC København og FC Nordsjælland har tidligere prøvet det.

Hvem modstanderne bliver, afgøres af en lodtrækning torsdag, men fast ligger det, at FC Midtjylland kan se frem til en trecifret millioncheck og masser af stjernestøv ved at deltage i Europas største klubturnering.

Original artikel: 

FC Midtjylland skal spille Champions League for første gang i klubbens historie efter en storsejr over Slavia Prague, der blev slået med hele 4-1.

Peter Olayinka bragte gæsterne foran efter 53 minutter, mens Sory Kaba udlignede godt 10 minutter senere.

Mod slutningen af kampen fik FC Midtjylland tildelt et straffespark, som Sory Kaba brændte. Jyderne fik dog et nyt forsøg, da der blev tildelt omspark, og Alexander Scholz svigtede ikke, da han scorede til 2-1. Det virkede til at knække modstanderen, for i kampens døende minutter gjorde Frank Onyeka det til 3-1, mens Anders Dreyer kort efter gjorde det til 4-1.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu