ANNONCE

Hjælp politiet: 16-årig forsøgt voldtaget

30. oktober 2019 18:41 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

En kun 16-årig pige blev i september udsat for et voldtægtsforsøg. Nu efterlyser politiets borgernes hjælp.

OPDATERING 1/11: Pigens alder er rettet fra 14 år til 16 år. Nordsjællands Politi har oplyst Newsbreak.dk om, at der havde sneget sig en tastefejl ind i politiets efterlysning.

Natten til søndag den 15. september 2019 omkring klokken 01.30 blev en kun 16-årig pige forsøgt voldtaget nær rundkørslen Frederiksværksvej/Circle K i Frederikssund.

I forbindelse med politiets efterforskning af sagen vil Nordsjællands Politi nu gerne i kontakt med to mennesker.

Artiklen fortsætter under videoen

Den ene er den formodede gerningsmand, som politiet nu har offentliggjort billeder af. Dem kan du se i galleriet over artiklen.

Han beskrives som muligvis udenlandsk af udseende, cirka 30-40 år gammel, cirka 170-180 centimeter høj, almindelig af bygning, sort hår, der var kort i siderne og længere på toppen, iført sort læderjakke og cowboybukser.

Efterlyser vigtigt vidne

Den anden person, Nordsjællands Politi efterlyser, er et vidne, der har passeret stedet i bil.

Vidnet har været kørende i formentlig i en grå personbil. Vedkommende kørte omkring klokken 01.30 i vestlig retning af J.F. Willumsens Vej i Frederikssund. Nordsjællands Politi vil gerne tale med denne bilist, som kan have oplysninger, der kan hjælpe med opklaringen af sagen.

Nordsjællands Politi vil også gerne høre fra borgere, som har en formodning om, hvem de to personer er. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu