Hjælp politiet: Død mands identitet stadig en gåde

2. januar 2013 14:14 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Hjælp politiet: Død mands identitet stadig en gåde
Billede mangler

Politiet formoder, der er tale om selvmord, men kan ikke udelukke en forbrydelse.
Af: Jan Bjerre Lauridsen, Berlingske Nyhedsbureau

Midt- og Vestjyllands Politi beder nu borgerne om hjælp med at opklare identiteten på en mand, der onsdag morgen kort før klokken seks blev fundet ved togskinnerne ved en viadukt i Silkeborg.

– Den afdøde bærer ikke nogen personlige papirer, der kunne hjælpe med identificeringen af ham. Og ingen personer, der matcher hans beskrivelse, er meldt savnet, siger vagtchef Lars Even, Midt- og Vestjyllands Politi.

– Vi vil gerne i kontakt med folk, der har set noget onsdag morgen ved Søndre Ringvej, siger vagtchefen og beskriver den afdøde mand som værende mellem 30 og 45 år, almindelig-slank af bygning og med mørkt, kort hår med grå stænk. Da han blev fundet, var han iført en blå fleecetrøje og en grå og hvidstribet trøje. Indenunder havde han en lyseblå T-shirt. Desuden bar han mørkeblå jeans og sorte Nike sko med gul og lyserøde farver på sålerne.
Læs også: Person fundet død på togspor

Manden blev fundet med åbent kraniebrud ved skinnerne.

Det var føreren af et tog, der slog alarm til politiet, da toget havde passeret manden. Men togchaufføren hævder, at toget ikke ramte manden, som dermed formodes at være død, inden toget kom.

– Vi ved ikke, hvordan han er omkommet, men han kan være sprunget ned fra broen, eller også kan der være sket en forbrydelse, hvor han er blevet skubbet, siger vagtchef Lars Even.

– Vi hælder nok mest til, at der er tale om et selvmord, men vi kan ikke udelukke en forbrydelse, siger Lars Even og oplyser, at manden vil blive obduceret.

Togtrafikken mellem Silkeborg og Herning var indstillet hele formiddagen på grund af de tekniske undersøgelser. Men over middag blev togdriften genoptaget.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu