ANNONCE

Hjælp politiet med at fange smykketyve

10. juli 2019 16:36 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser to personer mistænkt for to smykketyverier.

Midt- og Vestjyllands Politi har brug for borgernes hjælp til at finde to smykketyve. De to mistænkes for at stå bag to smykketyverier. Et i Skive og et i Silkeborg.

Her har de foregivet, at de har haft interesse i at købe smykker, men under opholdet i de to smykkeforretninger har de stjålet smykker og et ur.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Stjålet dyrt ur

Omkring klokken 15.oo mandag den 8. juli får en guldsmedeforretning i Skive besøg af to mænd.

Den ene af de to mænd afleder ekspedientens opmærksomhed, mens den anden mand går rundt i butikken, hvorefter begge personer forlader butikken.

Efter deres besøg kunne personale i guldsmedebutikken konstatere, at der manglede et guldur til en værdi af 20.000 kroner.

Stjålet guldsmykker

Dagen efter – tirsdag den 9. juli – henvender en mand sig i en guldsmedeforretning i Silkeborg omkring klokken 10.45.

Manden får fremvist flere guldsmykker, men han beslutter sig for ikke købe dem og forlader forretningen.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Efterfølgende har videoovervågning vist, at manden stjal to guldkæder til en værdi af 15.000 kroner mens han var i butikken.

Politiet efterlyser

Nu er Midt- og Vestjyllands Politi interesseret i, om der er nogle borgere, der kan genkende de to smykketyve.

Den ene mistænkte – mistænkte A – beskrives som værende mellem 30 og 35 år, almindelig af bygning og med kort sort hår. Han har fort fuldskæg, og han er iført en sort jakke, sorte bukser med hul på venstre knæ og sorte sko.

Den anden – mistænkte B – beskrives som værende mellem 25 og 30 år, almindelig af bygning og også med kort sort hår. Han havde tyndt skæg og var iført en sort hættetrøje og lyse stramme jeans. Han medbragte desuden et par solbriller.

Hvis du kender noget til de to mænd, kan du kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på 114. Her kan du referere til sagernes journalnumre: 4100-75570-00037-19 (Skive) og 4100-75570-00038-19 (Silkeborg).

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu