Hjælpsomt vidne søges efter eksplosionsbrand

21. maj 2019 18:10 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet søger nu efter et helt specielt vidne.

Del:

Natten til 2. maj lød der en eksplosion i Storegade i Thisted.

En slikutik var – på det nærmeste – røget i luften.

Nu efterlyser Midt- og Vestjyllands Politi et helt bestemt vidne, der hjalp en tilskadekommen mand efter eksplosionen og branden.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse.

I forbindelse med ulykken forsøgte Newsbreak.dk flere gange – uden held – at komme i kontakt med ejeren af slikbutikken.

Senere kunne TV Midtvest fortælle, at netop ejeren, som også var den person, der kom til skade, blev varetægtsfængslet i fire uger – sigtet for brandstiftelse.

Hvem hjalp?

Den tilskadkomne fik hjælp af en ukendt person ved p-pladserne på havneområdet mellem pølsevognen Burgerfri på Havnen 12, 7700 Thisted og Havnegrillen/Telenor på Havnetorv 1, 7700 Thisted i tidsrummet kort efter branden/eksplosionen den 2. maj 2019 klokken 00.39.

“Det er denne person, politiet gerne vil i kontakt med i håb om, at vedkommende kan bidrage med afgørende oplysninger til den videre efterforskning”, skriver politiet.

Den tilskadekomne var forbrændt i ansigtet og på hænderne, og blev hentet af en bekendt mens vidnet var til stede. Der er intet signalement af vidnet udover, at der er tale om en dansk mand.

Politiet har ingen oplysninger om hvor længe vidnet var ved den tilskadekomne, ligesom det præcise tidspunkt ikke kendes, udover at det var mellem cirka klokken 00.45 – 01.15.

Er det dig, eller ved du hvem det er, kontakt Midt- og Vestjyllands Politi på telefonnummer 114.

I det hele taget opfordrer politiet vidner til at henvende sig.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu