Hjemmelavet eksorcisme: Stak kors i halsen på sin datter igen og igen

12. januar 2018 15:41 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Troede, den 33-årige datter var besat af Satan.

Der mødte Francisco Merlos et syn, han næppe nogensinde vil glemme igen, da han åbnede døren til sin svigermors hjem i staten Oklahoma en dag i august 2016. For inde i huset lå hans kæreste – 33-årige Geneva Gomez – død. Han vidste bare ikke med sikkerhed, det var hende.

Den besynderlige, makabre og rystende drabssag har taget USA med storm, og nu er retssagen i fuld gang, skriver flere medier fra Guds eget land. Ifølge avisen The Oklahoman forklarede den offentlige anklager i retten, at ovenstående oplevelse næsten skræmte Merlos ihjel.

– Hun lignede slet ikke i nærheden af den kvinde, han elskede, lød det.

Besat af Satan

Ofte omtales Amerika som Guds eget land, men historier som denne kan – på flere plan – få udenforstående til at betvivle den betegnelse. Merlos’ svigermor har helt fra starten erklæret, at hun var skyld i sin 33-årige datters makabre udseende.

Hvordan så hun så ud, Geneva, da kæresten fandt hende? Ifølge Associated Press lå hun med spredte arme og samlede ben, som Jesus ved korsfæstelsen, med blod over alt og udpræget udtryk af at være gennembanket på brutal vis. På maven lå et kors.

Moderen, Juanita Martinez Gomez, nu 51 år gammel, fortalte ifølge politiets efterforskere, at hun tvang netop et kors og en anden religiøs medaljon gentagne gange ned i halsen på sin datter, som hun var ganske overbevist om, var besat af Satan.

Juanita nægter sig skyldig i anklagen om overlagt mord.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu