ANNONCE

Hjemmerøveri: Røver pegede geværløb mod mand og trykkede på aftrækkeren

12. oktober 2018 12:09 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Den store politiaktion, der fandt sted i Birkerød natten til fredag, skyldes et hjemmerøveri, hvor der er blevet affyret skud.

Røveren stak sit gevær i klemme i døren og drejede det, så han sigtede direkte mod husets mandlige beboer. Det lykkedes i sidste øjeblik manden at skubbe til geværet, så det skud, der i samme sekund blev affyret, ramte op i loftet i stedet.

Sådan lyder det i Frederiksborg Amts Avis om et hjemmerøveri, der fandt sted i Birkerød nord for København natten til fredag. Avisen har talt med kilder tæt på husets to beboere.

Newsbreak.dk fortalte tidligere fredag om episoden, da der var stort politiopbud på adressen. Nu fortæller Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse, at episoden skete på Bistrupvej i Birkerød, og bekræfter, at der er affyret skud.

De skriver, at politiet modtog anmeldelsen klokken 04.47, hvor to personer var trængt ind i boligen, hvor et ægtepar, en 70-årig mand og en 65-årig kvinde, lå og sov.

“Der er intet, som tyder på, at der er tale om en sag med banderelationer. Ægteparret har oplyst, at de for nylig er flyttet ind i villaen, mens deres egen bolig bliver renoveret,” skriver Nordsjællands Politi.

Sparsomt signalement

Nordsjællands Politi har kun et sparsomt signalement af gerningsmændene. De var begge iført mørkt tøj, maskerede, talte engelsk med accent og flygtede fra stedet i en ikke nærmere beskrevet bil.

Nordsjællands Politi hører gerne fra borgere, som har set eller hørt noget usædvanligt i området omkring Bistrupvej. I så fald bedes man kontakte politiet på 114.

Nordsjællands Politi efterforsker nu sagen, herunder også et motiv til hændelsen, og har for øjeblikket ikke yderligere kommentarer eller oplysninger til sagen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu