Hjemmerøvere fortsat på fri fod

1. marts 2013 15:40 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Hjemmerøvere fortsat på fri fod
Billede mangler

Fyns Politi er uden afgørende spor af de tre mænd, der natten til fredag begik hjemmerøveri mod en familie på en landejendom i Middelfart.

 

Familien blev vækket til lyden af en rude, der blev knust. Moren og de to sønner sov på førstesalen, mens den 44-årige far opholdt sig i stueetagen, hvor ruden blev knust.

Da røverne trængte ind, blev den 44-årige truet med en kniv, som en af gerningsmændene holdt op for mandens hals.

Gerningsmændene ville vide, hvor han havde penge gemt og gennemrodede skuffer og skabe. Undervejs fandt de et endnu ikke opgjort kontantbeløb samt et dankort, oplyser Fyns Politi. Manden blev efterladt i kælderen, hvorefter gerningsmændene forlod ejendommen.

Fyns Politi beskriver de tre gerningsmænd som værende yngre mænd af anden etnisk oprindelse en dansk, iført mørkt tøj med »bandana-tørklæde«. Den ene af de tre mænd beskrives som 20-30 år gammel, 190 centimeter høj, muskuløs af bygning, iført mørkt tøj. Han talte dansk med arabisk og københavnsk accent.

Der er endnu ikke nogen oplysninger om flugtkøretøjet. Politiet foretog fredag tekniske undersøgelser ved ejendommen og har i den forbindelse sikret forskellige effekter, som skal undersøges nærmere. Der er foretaget afhøringer i sagen, men det har ikke bragt politiet nærmere på gerningsmændene, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu