ANNONCE

Hjemsendt? Dette skal du bruge tiden på

4. oktober 2020 06:11 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Det er efterhånden seks måneder siden, at Danmark lukkede ned på grund af coronavirus. Men hvad fik vi tiden til at gå med?

Tilbage i marts fortalte statsminister Mette Frederiksen (S), at hun lukkede det offentlige ned og sendte så mange som mulig på hjemarbejde. Samtidig blev skoler og institutioner lukket for alle, der selv kan passe deres børn.

Det, sammen med hårde restriktioner på rejser og forsamlinger, skulle dengang mindske spredningen af coronavirus, så sundhedssystemet ikke bliver overvældet af patienter. De markante restriktioner havde enorme konsekvenser ikke bare for borgere, der skal holde sig hjemme i videst muligt omfang, men også for det danske erhvervsliv, der lider voldsomt under manglende kunder.

Nu står vi godt et halvt år efter den første nedlukning og ser på et land, hvor forsamlingsforbuddet igen er blevet sænket – samtidig oplever restaurationsbranchen og nattelivet, at de er nødt til at lukke tidligere, samtidig med at masker er blevet reglen, som man skal forholde sig til.

Men nu hvor byture, privatfester og lignende i høj grad bliver umuliggjort af restriktioner – og danskerne i høj grad forsøger at begrænse spredningen af coronavirus, så kan man spørge sig selv, hvad man egentlig kan få tiden til at gå med.

I Danmark er mere end 26.500 mennesker blevet testet positiv for coronavirus siden, at virussen nåede til Danmark.

Newsbreak.dk har i galleriet over artiklen fundet nogle af de ting, som mange danskere fik tiden til at gå med, da landet lukkede ned.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu