ANNONCE

Hjerteoperation: Vild med Dans-dommer stopper

11. juli 2019 12:57 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Stor hjerteoperation tvinger Britt Bendixen til at melde fra som dommer ved efterårets 'Vild med Dans'.

Britt Bendixen, danselærer samt ‘Vild med Dans’ dommer gennem 15 sæsoner, har fået konstateret hjerteproblemer og står foran en stor hjerteoperation. Dermed er hun tvunget til at melde fra til efterårets udgave af det populære tv-program.

– Jeg kan desværre ikke være med i ‘Vild med dans’, fordi jeg skal have lavet en bypassoperation. Jeg vidste ikke, at der var noget galt med mit hjerte, da jeg sagde ja til endnu en sæson. For så havde jeg ikke sagt ja. Det er blevet opdaget inden for den seneste tid, fortæller hun til TV2 Nyheder.

Britt Bendixen ønsker ikke at komme ind på det videre forløb, men nævner dog, at hun vil følge deltagerne fra sidelinjen.

Meldingen bekymrer Thomas Richardt Strøbech, der er ‘Vild med Dans’ redaktør.

– Det er på alle måder den ærgerligste besked, jeg har fået længe. Britts helbred er naturligvis det vigtigste lige nu, og jeg håber, hun får ro til at komme flot og hurtigt på benene igen, siger han.

Det er endnu for tidligt at sige, om Britt Bendixen vender tilbage som dommer i næste sæson.

 

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu