Hjertestop ved Postnord Danmark Rundt

13. september 2017 12:07 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

En ældre mand faldt tirsdag pludselig om med hjertestop.

Hjertestop ved Postnord Danmark Rundt
En hjertestarter, en sygeplejerske og to betjente fik hjertet i gang igen hos en 85-årig mand, der pludselig faldt om med hjertestop. Foto: Colourbox.

Newsbreak.dk har tidligere fortalt om Laurids, hvis liv blev reddet med en hjerterstarter. Netop sådan en og en hurtig indsats reddede tirsdag en ældre mands liv.

En mand fik tirsdag eftermiddag hjertestop ved cykelløbet Postnord Danmark Rundt. Det var dog ikke en af rytterne, men en hundelufter, der tilfældigvis gik ved ruten af cykelløbet i Kalundborg.

Det skriver TV Øst.

Det var en 85-årig mand, der pludselig fik brug for hjælp at de posterede betjente.

Klokken 16.21 fik manden, der altså var ude at lufte sin hund langs ruten, det pludselig dårligt og faldt sammen lige foran patruljen.

– Den ældre mand var ude at lufte sin hund langs cykelruten, da han pludselig virkede til at have det dårligt – og han faldt så om lige foran betjentene, siger vagtchef Henrik Olesen til TV Øst.

Førstehjælp og hjertestarter

De to betjente ydede straks livreddende førstehjælp – og fik sammen med en hjertestarter og blandt andet en tililende sygeplejerske gang i mandens hjerte igen.

Senere var manden så frisk, at han selv kunne ringe til sine pårørende fra Holbæk Sygehus.

Familien kunne da også komme og hente mandens hund, som blev passet af politiet, indtil den kunne hentes, skriver TV Øst.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu