ANNONCE

Højere priser: Sådan sparer du på brændstoffet

21. september 2019 15:04 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Droneangrebet på flere olieanlæg i Saudi-Arabien kan betyde prisstigninger på brændstof i Danmark. Her kan får du gode råd til, hvordan du sparer på benzinen.

To store olieanlæg i det østlige Saudi-Arabien blev for nyligt ramt af droneangreb.

Som Newsbreak.dk tidligere har beskrevet kan angrebene få betydning for brændstofpriserne i hele verden – også i Danmark.

Derfor kan det nu endnu bedre betale sig at tænke grundigt over, hvordan du bedst muligt sparer på de dyre dråber brændstof.

I galleriet ovenfor kan du se en række gode råd til, hvordan du kan spare på brændstoffet.

Prisen vil stige

De angrebne anlæg er drevet af det statslige saudiske olieselskab Aramco. Det skriver, at produktionen er reduceret med 5,7 millioner tønder råolie om dagen.

Det svarer til over halvdelen af landets olieproduktion og dermed omkring fem procent af verdens daglige olieforsyning, skriver Ritzau.

Artiklen fortsætter under videoen

Selvom det kan være svært at give et helt konkret bud på, hvor meget prisen kommer til at stige, kan man godt forvente, at det vil blive dyrere at tanke, siger cheføkonom i Nordea, Helge J. Pedersen, til Ritzau.

– Men det her kan give anledning til, at olieprisen stiger med nogle dollar per tønde, måske mere. Det er helt sikkert, selv om det er svært at sige mere, lyder det.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu