ANNONCE

Hold øje med dette Black Friday-tilbud

26. november 2020 06:47 | Af: Massimo Grillo, ms@newsbreak.dk

Hold fingrene fra dette produkt, lyder et råd - en anden techekspert foreslår at tjekke prisen i stedet for

Hold øje med dette Black Friday-tilbud
Skal du eller skal du ikke købe en Mac med den gamle Intelprocessor? Det er spørgsmålet. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Selvom det egentlig først er i morgen, så har Black Friday-tilbuddene – på grund af den igangværende coronapandemi – regnet ned over os i ugevis. Men man skal som altid kigge sig godt og grundigt for, inden man lader sig lokke af de mange gode tilbud.

Især et tilbud har blandt andre Ekstra Bladets techekspert frarådet, at man falder for: En Mac-computer med den nuværende Intelprocessor. For netop her sidst i 2020 har Apple introduceret nye Mac-modeller med deres egenudviklede og nye M1-processor.

Men en af landets andre kendte mobil- og techeksperter, John G. Pedersen der står bag sitet meremobil.dk, er knapt så skeptisk.

– Apple har jo stadig en forpligtelse de næste to år på maskinerne. Så mit råd er ikke helt at holde sig fra det, men holde øje med prisen. For hvis der er et kæmpe nedslag i prisen, ville jeg ikke være bange for at købe en ny Mac med Intelprocessor. Men det er klart, at det ikke blot skal være et afslag på 500 kroner, siger John G. Pedersen.

Døjer med gamle programmer

En anden årsag til at være mindre nervøs for at købe en 2020-model med Intelprocessor i kunne være, at Apple M1-processor har den udfordring, at flere programmer endnu ikke er udviklet til at køre med Apples nye juvel.

– De store firmaer som Microsoft og Adobe udvikler selvfølgelig nye versioner af deres programmer, som de kan køre på en M1.´Men for eksempel Adobe-pakken vurderes først at være klar sent i 2021, siger en anden techekspert, Simon Elkjær fra AvXperten.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu