ANNONCE

Holger K og Aage Frandsen kritiserer støtte til Astrid Kragh

10. september 2012 06:12 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Holger K og Aage Frandsen kritiserer støtte til Astrid Kragh
Billede mangler

De to SF-sværvægtere kalder det særpræget at man sætter personer i spil, der endnu ikke er kandidater.
 
Efter weekendens mange klare støttetilkendegivelser til sundhedsminister Astrid Kragh som ny SF-formand efter Villy Søvndal, der fredag annoncerede, at han trækker sig fra posten, går to af SF’s sværvægtere nu ind i debatten.
 
Tidligere partiformand Holger K. Nielsen og tidligere gruppeformand Aage Frandsen kritiserer i Politiken de mange støttetilkendegivelser i weekenden. Tilkendegivelserne er faldet uden folk har meldt deres kandidatur og inden SF’s landsledelse mandag formelt hare sat processen om valg af ny formand i gang.
 
– Folk skal holde sig i ro og afvente den proces, der først går i gang efter landsledelsesmødet mandag. Det er lidt særpræget, at man sætter alle mulige i spil, når der slet ikke er nogen kandidat endnu, siger Holger K. Nielsen.
 Gælder ikke om at komme først
– Det skulle nødig være en konkurrence om, hvem der kommer først med flest meldinger. Det skulle gerne være på baggrund af, at man får en diskussion og en ordentlig dialog, som er udtryk for, hvem der ender med at blive formand for SF, siger Aage Frandsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu