ANNONCE

Holyfield udfordrer Tyson til ny kamp

13. januar 2021 12:56 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Forhandler om en tredje kamp, der angiveligt skulle kunne generere 200 millioner dollar

Allerede sidste år da Mike Tyson den 12. september som 54-årig gjorde comeback i bokseringen i en opvisningskamp mod Roy Jones Jr, opstod der rygter om, at et tredje opgør mellem ham og Evander Holyfield kunne komme på tale.

Nu bekræfter Evander Holyfield, der efterhånden er blevet 58 år, så overfor The Sun, at de to tidligere sværvægts-verdensmestres teams har startet dialogen om en ny kamp.

“Jeg kan fortælle, at mit team taler med Mike’s. Jeg venter kun på en beslutning. De kommunikerer lige nu,” siger han ifølge mediet. 

Han fortæller også, at han er i fuld gang med træningen, og at han er overbevist om, at kampen kommer i stand.

“Og jeg er klar,” siger han.

Holyfield hævder desuden, at kampen er den størst mulige og vil kunne generere en formue til velgørenhed.

”Det er min holdning, at man skal hjælpe andre. Jeg prøver at give det videre, jeg selv har modtaget fra andre. Jeg tror en kamp med Mike vil kunne generere 200 millioner dollar,” siger han. 

Vundet begge gange

De to tidligere opgør mellem Holyfield og Tyson er begge endt med førstnævnte som vinder. Den første kamp, der fandt sted den 9. november i 1996 vandt Holyfield til de flestes store overraskelse på teknisk knockout efter kamplederen valgte at stoppe en nærmest hjælpeløs Tyson i 11. omgang.

Året efter, den 28. juni, mødtes de så i en revanchekamp, der siden er blevet kendt som ‘The bite fight’. Det var kampen, hvor Mike Tyson blev diskvalificeret for at bide et stykke af Holyfields ene øre af.

Skandalen medførte at Mike Tyson blev frataget sin licens til at bokse i et år.

De to legender er dog for længst blevet forsonet og er i dag blevet gode venner.

Det fremgår ikke hvornår eller hvor en eventuel tredje kamp mellem de to skal finde sted.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu